tillbaka till översikt

Ta ledigt från allt och upplev en skapande och inspirerande helg med måleri och vacker natur, en kurs där du får lära dig mycket av en kunnig och erfaren lärare samt njuta av en mycket speciell konstnärsträdgård som jag också berättar om för den som vill, om dess färg, form och uppbyggnad.

Teori – Jag berättar om mitt och andras måleri och visar akvareller och bilder. Material, teknik, färglära, färgblandningar, komposition.

Akvarellmålning – Akvarellmålning. Beroende på väder målar vi blommor, hus, landskap, vatten och klippor. Regnar det målar vi stilleben och interiörer.

Individuell handledning med gemensamma genomgångar. Samling och  strukturering inför olika motiv. Du kan vara nybörjare eller ha målat innan.

Ledare: Kerstin Sundbaum, har 25 års arbetserfarenhet av undervisning i akvarellmålning. Är lärare på ABF:s konstskola i Göteborg och driver även egna kurser.

Tider – Akvarellkurs: Första eller andra helgen i augusti.

fre. 14.00-17.00 lörd. och sönd. 11.00-17.00

Plats – Kursen kommer att bedrivas på mitt torp som ligger 2 km utanför Hällekis.

Därifrån kommer vi att göra utflykter till sjön Vänern och landskapet runt om.

 Det finns möjlighet till övernattning på Falkängens vandrahem eller kinnekulle-campingstugor. Du bokar själv.

 

Pris – 900:- för en kurs. Ha med eget material el. låna för 150:- då får du låna penna, pensel, palett och så får du färgklickar och papper.

 

Anmälan – görs till Kerstin Sundbaum Tel. 0736491874