MED TRÄDGÅRD OCH AKVARELL

                                                                                  tillbaka till översikt

 

 

 

 

Jag målar akvareller med mycket teknik, har en underbar trädgård och ger diksha. Nu har jag som van kursledare ordnat ihop det här till ett utflyktsmål, i begränsad omfattning. I första hand till grupper om 4-10 personer. Vill du bara ha trädgårdsprat och visning går det också bra. Likaså om du bara vill ha akvarellvisning.


AKVARELL
Jag visar och pratar om mitt akvarellmåleri.

 

TRÄDGÅRD
Jag visar och pratar om min underbara trädgård som jag har ordnat på ett konstnärligt sätt. Jag berättar hur jag har byggt upp den, anpassat den till den natur som finns av gärdsgård och björkar samt hur jag fokuserat på de speciella förutsättningar den fått av omgivningen, energiflödet och jordmånen.

Min trädgård har en grund av tåliga torparblommor och lite speciella och ovanliga in emellan, varierande i höjd och bladform i harmoniserande eller kontrasterande färger. Den är ordnad i oregelbundna rum och gångar, halvvild på en del ställen. Nästan som en tavla jag målat. På en del ställen kryddad med lite vrakved, åldrade spannar och stenar.

Man kan säga att det är en trädgård där fantasi och lekfullhet står i centrum snarare än ordning och ogräsjakt, och ändå är allt exakt i skönhetens ordning, ordnat med fingertoppskänsla och min konstnärsblick.

 

KAFFE
Om ni vill bjuder jag på hembakat bröd och kaffe eller te på trädgårdens örter.

 

RING
Ring innan och boka och se om det finns plats samt tala om i fall ni önskar fika.

 

PRIS
Trädgård och akvarell 60:-, enbart trädgård 40:-, enbart akvarell 40:-, tillval: fika 30:-, kort meditation 25:-

 

Kerstin Sundbaum, Svanerödjan, 533 94 Hällekis. Tel. 073 6491874 

 KONSTNÄR – KURSLEDARE – PEDAGOG